Achtergrondinformatie Salts Healthcare

Salts Healthcare Ltd (UK), opgericht in 1701, levert al meer dan 300 jaar innovatieve medische zorg en hulpmiddelen. Het is een familiebedrijf met de twee broers Peter en Robert Salts, de tiende generatie van de familie Salts, aan het hoofd. Salts was het eerste bedrijf in Groot-Brittannië dat moderne stomazakjes vervaardigde en meegeholpen heeft aan het oprichten van de Ileostomie Patiënten Vereniging. Salts heeft daarnaast mensen met een stoma in dienst genomen, om nieuwe stomadragers te helpen, te onderwijzen en praktisch te ondersteunen.

Nederlandse organisatie
Het dagelijks bestuur van Salts Healthcare NL bestaat uit een Financial director, Sales director en Marketing director die leiding geven aan een organisatie van om en nabij de 12 mensen. De focus ligt op het aanbevelen en begeleiden van alle Salts stomaproducten in Nederlandse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en thuiszorgorganisatie, zowel bij de voorschrijvers en gebruikers, als eindgebruikers. Uiteraard streven we daarbij naar een zo optimaal mogelijke logistieke ondersteuning.

Visie & waarden
Wij zorgen, luisteren en innoveren voor een beter leven. Iets wat wij integreren in alles wat wij doen. Wij werken samen om betere oplossingen te vinden, kansen te grijpen en barrières te overwinnen.

Zorgen

Iedereen die bij Salts Healthcare werkt, heeft een zorgzame benadering. We zijn gepassioneerd over het helpen van mensen en tonen oprechte empathie voor onze klanten.

Luisteren

Bij Salts Healthcare is er altijd iemand beschikbaar om naar je zorgen te luisteren en advies te geven. We zijn er trots op dat we open, eerlijk en toegankelijk zijn.

Innoveren

Alleen door onze klanten echt te begrijpen, kunnen we de meest innovatieve producten ontwikkelen die levens veranderen. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om ontwerpen te verbeteren.

Levens verbeteren

We streven naar excellentie, investeren in de ontwikkeling van ons personeel en voeren strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze klanten uitzonderlijke producten en service krijgen.