Partners & Erkenningen

Salts Healthcare NL levert in principe aan alle Nederlandse groothandelaren, apotheken,
zorginstellingen en webshops. Neem voor een persoonlijke overeenkomst contact met ons op.

SKIN HEALTH ALLIANCE
Bescherming van de huid. Het zit in onze aard. Ons onderzoek naar huidvriendelijke hydrocolloïden is één van de redenen waarom we erkenning hebben gekregen van de Skin Health Alliance. De SHA is de ‘leidende internationale autoriteit op het gebied van de huidgezondheid, die nauw samenwerkt met dermatologen, onderzoekers en huidwetenschappers’ over de hele wereld. 

De SHA kent haar dermatologische accreditatie toe aan producten en diensten waarbij wetenschappelijk en klinisch onderzoek de strenge criteria voor huidveiligheid bereikt of overtreft. Dankzij deze accreditatie behoren Salts producten tot een aantal van de toonaangevende huidvriendelijke merken ter wereld, zoals Olay, Bio-Oil,® Carex, Neutrogena® en Pampers.

BRITISH SKIN FOUNDATION
Salts Healthcare steunt de British Skin Foundation (BSF) sinds 2003 en blijft dat doen. Het BSF zamelt geld in om onderzoek te financieren naar behandelingen voor huidziekten en huidkanker. 60% van de Britten heeft momenteel last van, of heeft last gehad van, een huidziekte op enig moment tijdens hun leven. 

Sommige huidaandoeningen zijn beheersbaar, andere zijn ernstig genoeg om aan te overlijden. Het BSF is de enige liefdadigheidsinstelling in Groot-Brittannië die zich bezighoudt met huidonderzoek, heeft meer dan 300 onderzoeksprojecten ondersteund en £15 miljoen aan financiering toegekend.