Klantenservice

Bij Salts Healthcare NL is er altijd iemand beschikbaar om naar uw zorgen te luisteren en advies te geven. We zijn er trots op dat we open, eerlijk en toegankelijk zijn. We geloven in een persoonlijke benadering en willen ervoor zorgen dat u zich gehoord en ondersteund voelt bij elke stap van uw reis. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via de beschikbare contactkanalen op deze pagina. 

Per telefoon
Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord om u te helpen. Tijdens kantooruren kunt u direct met ons contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 024 – 203 74 90.

Per e-mail
Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar office@salts-healthcare.nl. Wij zullen u tijdens kantooruren snel mogelijk antwoord geven.

Per social media
Via onze Facebook en LinkedIn pagina kunt u middels een persoonlijk bericht contact met ons opnemen. Wij zullen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk antwoord geven.

In geval van nood
Voor het gebruik van onze medische hulpmiddelen adviseren wij om altijd voor gebruik de bijsluiter te raadplegen en in geval van nood uw medische behandelaar te contacten.