Salts Natural Soft Convex meest gewaardeerd!

Maandag 27 mei 2024

Voor extra ondersteuning rondom de stoma om lekkage te voorkomen, is een convexe huidplak soms essentiëel. Het is uitermate vervelend als de convex huidplak zo hard is, dat het draagcomfort verloren gaat. Ook is niet iedere harde convex geschikt bij een 'probleembuik', waar enige flexibiliteit van de bolling in de huidplak juist gewenst is. 

Salts Natural Soft Convex
De meest gewaardeerde stomazakjes op dit moment binnen het Nederlandse Salts assortiment, hebben een Natural Soft Convex huidplak. Waarom? Deze zachte convexe huidplak heeft een optimale balans gevonden tussen flexibiliteit waar nodig en support waar mogelijk, voor een optimale bescherming tegen lekkage.

Uiteraard zijn de Salts Natural Soft Convex huidplakken ook voorzien van Aloë Vera-extracten en verkrijgbaar in open en gesloten ééndelige varianten.

Wilt u als stomadrager of zorgprofessioneel de Salts Natural Soft Convex stomazakjes gratis uitproberen? Dat kan. Klik op de onderstaande link en wij zorgen ervoor dat u de producten zo spoedig mogelijk ontvangt.

Bestel gratis Salts Natural Soft Convex proefmateriaal.

Terug naar overzicht